• Новітня історія України в поезії Андрія Кириченка

    Новітня історія України в поезії Андрія Кириченка Новітня історія України в поезії Андрія Кириченка Новітня історія України в поезії Андрія Кириченка

     

    Зустріч з учасником АТО, автором поетичних збірок «От така війна…» та «Це наша правда» провели працівники бібліотеки-філії №6 з учнями 8-Б класу (кл. керівник Надія Кіпчинська) та 8-В класу (вчитель Раїса Касьяненко) БЗШ №21. Професійний військовий, офіцер 72-ї механізованої бригади пройшов кола пекла, що зветься війною. З перших днів російсько-української війни брав участь у боях з російськими загарбниками та сепаратистами.

    Андрій Степанович протягом години читав вірші зі своїх збірок. «Незалежність», «Це наша правда», «Останній», «І знову бій», «Історія про війну», «Ніхто не повертається з війни», «Покоління війни» – далеко не весь перелік поезій з якими ознайомились восьмикласники. Світлини з передової доповнювали зміст поетичних рядків. Фронтові поезії автора-очевидця – це художньо-документальний літопис трагічних сторінок новітньої історії України.

    В аудиторії панувала неймовірна тиша. Учні з цікавістю слухали вірші та ставили зовсім дорослі запитання, на які Андрій Степанович давав вичерпну відповідь.

    Подякувавши за цікаву зустріч, учасники заходу виявили бажання зробити світлини на згадку. Проте хлопці ще довго не відпускали гостя: їх цікавили різноманітні питання із життя пана Андрія, а особливо, періоду перебування на передовій. Тому ми домовилися з Андрієм Кириченком про наступну зустріч.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше