• Летять літа, як білі журавлі

    Летять літа, як білі журавлі Летять літа, як білі журавлі Летять літа, як білі журавлі Летять літа, як білі журавлі Летять літа, як білі журавлі

    «Летять літа, як білі журавлі» – під такою назвою у бібліотеці-філії №2 з нагоди Міжнародного дня людей золотого віку відбулася година гарного настрою для членів клубів «Зарічани», «Любисток» та «Промінь надії» Академії пенсіонерів.

    Люди старшого покоління – мудрі, з неабияким досвідом і долею, завітали до бібліотеки, щоб розважитися, поспілкуватися та відпочити.

    Завідувачка філією Світлана Линник привітала присутніх зі святом, побажала не старіти душею та мати міцне здоров’я.У теплій, щирій атмосфері у виконанні членів клубів лунали улюблені українські пісні.Не залишили байдужими присутніх зворушливі віршіпоетів-аматорів, членів клубів «Зарічани» і «Промінь надії», Анатолія Медвідя та Анни Сполович. Весело й дотепно виконали театральні сценки «Ой, на горі ярмарок» і «Безсердечна жінка» члени клубу «Любисток»: Лідія Сіроткіна, Надія Філіцька та Любов Татаркіна.

    Наприкінці зустрічі працівники книгозбірні побажали учасникам дійствавсіляких гараздів, міцного здоров'я на довгі роки, щоб кожен день додавав бадьорості, перемоги та мирного неба.

    Захід видався цікавим, щирим та щедрим на емоції. Цьому сприяла дружня атмосфера, дотепний гумор і задушевна українська пісня.

    Олена Буяненко.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше