• Хай не спішать літа на ваш поріг Хай не спішать літа на ваш поріг Хай не спішать літа на ваш поріг

    Кожна людина потребує тепла та уваги незалежно. День людей поважного віку – це свято добра і поваги. До Міжнародного дня людей золотого віку в бібліотеці-філії №4 відбулася година відпочинку «Хай не спішать літа на ваш поріг» для членів клубів «Зарічани» та «Любисток» Академії пенсіонерів.

     
    Завідувачка філією Світлана Линник розповіла про секрети довголіття та запевнила, що важливо жити в гармонії зі своїм віком, радіти кожному прожитому дню, навчитися сприймати життя, як безцінний дарунок долі.
     
    На зустріч завітала поетка-аматорка Марія Сударенкова,з вуст якої звучали зворушливі поетичні рядки про швидкоплинність людського життя, про людську осінь, яка, як і природа, буває різною.
     
    Анатолій Медвідь зачитав власні вірші та гуморески. Члени клубів Ольга Хмель, Любов Татаркіна та Людмила Макаренко декламували гуморески та розповідали смішні й цікаві історії свого життя.
     
    Під час свята звучали проникливі пісні про молодість та старість у виконанні Валентини Філіченко, солістки ансамблю, що діє при клубі «Любисток».
     
    Наприкінці заходу бібліотекарі побажали присутнім всіляких гараздів, добра, радості, миру та міцного здоров’я на довгі роки.

    Ірина Тупчій



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше