• Минають дні, ідуть роки, життя перегортає сторінки

    Минають дні, ідуть роки, життя перегортає сторінки Минають дні, ідуть роки, життя перегортає сторінки Минають дні, ідуть роки, життя перегортає сторінки

    У кожної пори року свої радощі, свої фарби. Зима радує нас білим пухнастим снігом і бадьорить морозцем. Весна – першою зеленню,свіжістю. Літо – достатком фарб, кольорів. Осінь – своєю щедрістю, багатим урожаєм. Ось так, напевно, і в житті людини. Юність завжди сповнена надій і любові. Зрілі роки – пора розквіту творчих сил, пора звершень.

    Восени, а саме 1 жовтня, в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

    Працівники бібліотеки-філії №6 теж не залишилися осторонь цієї святкової дати. На година відпочинку «Мудрість життєва приходить з роками» бібліотекарі запросили членкинь клубу «Фітовітальня». Для учасників заходу працівники підготували перегляд літератури «Роки на осінь повернули».Читачі мали можливість віднайти на ній книги класиків української та зарубіжної літератури, книги про здоров’я та здоровий спосіб життя, та літературу про рідний край.

    Присутні прослухали «Легенду про мудрість» та зворушливі рядки української лірики про людську осінь, яка, як і природа, буває різною, у виконанні фахівчинь книгозбірні Людмили Романюк та Світлани Шути. Ліричні вірші «Буває часом сліпну від краси» Л.Костенко, «Симфонія», «Осінній ліс» Л.Ситник, «Є в осені жіночого життя лише свої кольори і звуки» В. Гутник у виконанні активної читачки філії Валентини Бадзюк, подарували присутнім гарний настрій.

    А який відпочинок без пісні, яка надихає і бадьорить… Музичні вітання лунали від Анастасії Шевченко, Валентини Бутко та Бориса Вітенка. У їхньому виконанні звучали українські пісні «Сивочола осінь», «Ой, як роки летять»,«Молодички», «Горнусь до тебе поглядом».

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше