• В їхніх долонях мудрість книг

    В їхніх долонях мудрість книг

    Яким би ти не був: юним чи в літах – ти завжди шукаєш можливість і час для того, щоб підживити свої духовні сили, адже «не хлібом єдиним живе людина».

    Де віднайти те, що піднімає нас над сірою буденністю? Що робить життя цікавим, змістовним, багатогранним? Василь Симоненко радив своїм сучасникам і нащадкам: «В океані рідного народу відкривай духовні острови».

    Своєрідним острівцем у моєму бурхливому житті є бібліотека-філія №3 КЗ БМР Білоцерківська міська ЦБС ім. П.Красножона. Це осередок культури і просвітництва в мікрорайоні Залізничне селище.

    Але я, як користувач цієї книгозбірні, хочу сказати слова вдячності її колективу: завідувачці філії К.П.Гнуді, провідним бібліотекарям Т.А.Драбинко, Н.М.Добровольській, бібліотекарю ІІ категорії Ю.П.Сидоренко.

    На все життя їхнім другом і порадником стала книга. Кожна людина приходить у цей світ зі своєю місією. Покликання працівників бібліотеки-філії №3 – донести до людей мудрість книги, ввести маленьких і дорослих користувачів у найпривабливіший світ культурного надбання народу – світ літератури.

    У бібліотеці завжди цікаво, а скільки масових заходів проводять – їх просто неможливо перелічити! За щоденними клопотами їхні щирі серця не збайдужіли, не зачерствіли. Щастя, здоров’я, творчої наснаги та подальших успіхів у роботі!

     

    Наталія Жеребнева, читачка бібліотеки-філії №3.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше