• Найрідніші, наймудріші

    Найрідніші, наймудріші Найрідніші, наймудріші Найрідніші, наймудріші Найрідніші, наймудріші Найрідніші, наймудріші

    Молодим старість бачиться такою далекою і навіть неможливою. Їм здається, що вони завжди будуть молоді, але… Роки минають швидко, і у якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів.

    Дідусь і бабуся – це люди, чиєю любов’ю і вічною турботою зігріті онуки. Поки живі дідусь і бабуся, то ніяке зло не страшне для дітей та онуків, бо день і ніч вони звертаються до Бога і просять їм щасливого життя.

    Щорічно у четверту неділю липня відзначається Всесвітній день бабусь, дідусів та людей похилого віку. Ось і у бібліотеці-філії №3 21 липня на перехресті веселих забав «Найрідніші, наймудріші» говорили про наших рідних, добрих, ніжних, люблячих бабусь і дідусів. Вони – невтомні трудівники, цікаві казкарі, мудрі хранителі звичаїв і обрядів.

    Для учасників заходузвучали гуморески, смішні історії, прислів’я.Бібліотекарі звернули увагу користувачів на цікаву книжкову виставку під назвою «Колись ми юними були, а зараз осінь наступила». Працівники філії підготували бібліографічний огляд «У срібнім сяйві прожитих років» за матеріалами газети «Здоров’я». Члени клубу «Пролісок» Академії пенсіонерів благодійного фонду Костянтина Єфименка ознайомилися з найцікавішими публікаціями, поради з яких неодмінно стануть у пригоді та допоможуть поліпшити здоров’я. Година доброго спілкування «Погуляємо, молодість згадаємо» принесла присутнім гарний настрій. Жінки із задоволенням взяли участь у дефіле «Модні 60-70-і роки».

    Люди поважного віку слухали пісні своєї молодості, разом співали, навіть танцювали, розповідали про свої захоплення,а наостанок відбулося традиційне чаювання.

    Зі святом вас, дорогі бабусі та дідусі! Хай зозуля кує вам літа в здоров’ї, достатку, благополуччі, мирі і злагоді з усією родиною. Хай ваша золота осінь буде щасливою, а доля щедрою на великі й маленькі радощі, на мир і добро.

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше