• Роки на осінь повернули

    Щорічно на початку жовтня відзначається День людей похилого віку. Шана людям поважного віку віддається не випадково, бо саме вони – це золотий фонд країни, скарбниця досвіду та знань. Адже, далеко не всім дано відчути мудрість своїх років.

     
    В теплій, щирій атмосфері відбулася в бібліотеці-філії №6 година поетичного настрою «Роки на осінь повернули».
     
    Бібліотекарка Людмила Романюк розповіла  про витоки свята. Гортаючи сторінки поетичних збірок, присутні мали можливість поринути у світ поезії, згадати своє дитинство, рідних серцю людей, які навчили благородства, чесності і доброти. Звучала  поезія співзвучна з осінню та присвячена мудрості, яка приходить з роками.  Особливо всіх вразив вірш Л.Костенко «Бабусі».
     
    Учасникам заходу було презентовано книги, які об’єднує слово «життя»: «Калейдоскоп життя», «Музика життя» О.Щербань, «Я так живу» Т.Сінченко, «Життя Марії» С.Жадана, «Чому я втомлююся жити» Я.Мельник. В цих книгах є радість і сум, іронія і жарт, непрості життєві ситуації. В них багато людської мудрості, ненав’язливої і ліричної. Книги наповнені любов’ю, теплом, вчать кожної миті радіти життю.
     
    Свято, влаштоване працівниками філії для своїх користувачів, людей поважного віку, було по-домашньому затишним і подарувало неповторні миті живого спілкування.

    Надія Гаврилова



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше