• Мої літа, моє багатство

    Мої літа, моє багатство Мої літа, моє багатство

    Непомітно, але впевнено вступила у свої права осінь. І саме коли ця чарівниця порозвішувала на гілочках дукати золотого листя, у всьому світі відзначають День людей похилого віку.

    З нагоди свята в бібліотеці-філії №2 зібралися члени клубу «Осіннє золото» на коло спілкування «Мої роки, моє багатство».

    Працівники книгозбірні висловили свою повагу присутнім, за спиною у яких великий довгий життєвий шлях та багаторічна праця. Люди старшого покоління – джерело мудрості, їхній життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм, активна громадська позиція є взірцем для підростаючого покоління. Вони виховали дітей, а сьогодні передають свій досвід внукам та правнукам.

    Члени клубу декламували поетичні та гумористичні твори, ділилися секретами свого щастя. У кожного воно своє. Щастя в тому слідові, який залишиш після себе на землі, турботі про тих хто поруч, навіть у повсякденних клопотах...

    Бібліотекарі подякували учасникам заходу за терпіння, сердечність, уміння дати мудру пораду і підтримати в скрутну хвилину. Нехай осіння пора, в яку вони вступили, буде світлою й ласкавою, наповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких.

     

    Галина Стадник.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше