• Зустріч у центральній бібліотеці для дорослих

    Зустріч у центральній бібліотеці для дорослих Зустріч у центральній бібліотеці для дорослих Зустріч у центральній бібліотеці для дорослих

    20 вересня членкині клубу «Водограй», що працює у центральній бібліотеці завітали на народознавчу годину «А вже осінь прийшла у мій сад».

    Дійство відбувалося у форматі змагання двох команд: «Соняшник» і «Гарбуз». Обидві команди підготували домашнє завдання – вірші, пісні, «захист» своєї назви.

    Учасниці заходу взяли участь у різноманітних конкурсах. Команда «Гарбуз» підготувала невеличку виставу, а команда «Соняшник» дуже цікаво розповіла про соняшник, його використаннята цілюще і смачне насіння.

    Ганна Добровольська прочитала свій твір-новелу про соняшник. На захід була запрошена директорка Фонду Костянтина Єфименка – Людмилу Полях, яка вболівала за обидві команди.Перемогла, як і завжди, дружба.

    Наприкінці зустрічі присутні радо обмінювалися смаколиками і дарами осені. Провела захід Лариса Ястребова та працівники центральної бібліотеки для дорослих, а задоволення отримали усі присутні.

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше