• У зимовий час Миколай прийшов до нас

    У зимовий час Миколай прийшов до нас У зимовий час Миколай прийшов до нас У зимовий час Миколай прийшов до нас

    У клубі «Водограй», що працює при Центральній бібліотеці для дорослих, відбулися святкові літературно-пісенні посиденьки «Магія грудневих свят». Розпочався захід розповіддю зав. відділом обслуговування книгозбірні Людмили Чупак про всесвітньо відому мелодію «Щедрик». Пані Людмила наголосила, що вже понад сто років український «Щедрик» мандрує різними країнами, прославляючи Україну і його автора Миколу Леонтовича, сповіщаючи світові пропочаток різдвяних свят.

    Про зимові свята Архистратига Михаїла, Андрія Первозванного, святих Катерини і Миколая розповіли «водограєвці» Валентина Майборода, Лариса Ястребова, Ганна Добровольська, Ольга Томашевська. Розповіді супроводжувалися відео записів «Щедрика» у виконанні українського хору «Думка» і дитячого хору «Щедрик» , які цьогоріч виступали в резиденції президента США – у Білому домі, а також Ньюйоркського хору «Трініті» та «Андріївських вечорниць».

    На завершення свята учасниці вокального ансамблю «Ровесник» виконали сучасну зворушливу пісню про Святвечір, а Ольга Томашевська подарувала учасницям заходу «Колядку».

     

    Людмила Чупак.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше