• Подаруймо мамі світ добра

    Подаруймо мамі світ добра Подаруймо мамі світ добра Подаруймо мамі світ добра Подаруймо мамі світ добра

    Як добре, що Свято Матері в травні, адже травень – це весна, сонце, надія. Це єдиний день в році, присвячений найріднішій людині у житті кожного. Тому хочеться, аби він був наповнений щирими емоціями, теплими враженнями і приємними подарунками.

    Напередодні Дня Матері працівники бібліотеки-філії №2 разом із шкільними бібліотекарями Білоцерківської гімназії-початкової школи №22 підготували для другокласників літературно-мистецьку годину «Подаруймо мамі світ добра».

    Під час заходу дітлахи ознайомилися з історією свята, яке має особливе значення для кожної людини. Завідувачка шкільною книгозбірнею Ніна Кваша наголосила, що саме цього дня можна сказати найважливіші слова своїм матерям, чия безмежна любов супроводжує нас протягом усього життя. Учні із задоволенням прочитали вірші про маму, згадали прислів’я, заспівали пісню «Мамо, мамочко моя» та прослухали колискову.

    Бібліотекарка філії №2 Юлія Животівська запропонувала власноруч зробити квіткову композицію «Букет для мами». Кожній мамі особливо приємно отримати подарунок, самостійно зроблений дитиною, адже він таїть у собі тепло і особливу чарівність.

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше