• Мамо, добре, що ти є…

    Мамо, добре, що ти є… Мамо, добре, що ти є…

     

    Напередодні Міжнародного дня матері у бібліотеці-філії №9 відбулося літературно-музичне свято «Мамо, добре, що ти є ­ ніжне сонечко моє!», за участю третьокласників СПМШ№16 (класовод Г.Савчук).

    Дізнатися про історію виникнення свята, традиції відзначення Дня Матері в різних країнах світу юним відвідувачам допомогла бібліотекар Жанна Харченко.

    Діти слухали і обговорювали оповідання і притчі, прислів’я та приказки про маму. Про своїх матусь розповіли Уляна Удовенко, Ренат Озгіші, Віра Білик, Софія Посудевська, Софія Семеняк.

    Власні зворушливі вірші «Сирота» і «Ти пахнеш матінко життям» прочитала Галина Петрівна ­– класовод школярів.

    Також бібліотекарі підготували медіа-презентацію «Рідна матінко, моя!», запропонували учасникам заходу розгадати квітковий кросворд, де у кольоровому стовпчику віднайшли синонім до слова «мама». Всі разом та завзято співали пісню «Мамині руки».

    Бібліотекарі дали дітям поради, як провести це свято, а діти поділилися своїми ідеями привітання найдорожчої людини і запевнили, що своїми компліментами і усмішками, обіймами і поцілунками будуть тішити своїх матусь не тільки в свято, а й кожного дня.

     

    Галина Чередник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше