• Квіткова галявина

    Квіткова галявина Квіткова галявина Квіткова галявина Квіткова галявина

    Календарна весна починається у березні, але справжнє відчуття пробудження природи можливе лише з появою квітнучих рослин. Після довгої холодної зими весняні квіти особливо гарні.

    Аби створити весняний настрій,працівники бібліотеки-філії №2 підготували для п’ятикласників Білоцерківської гімназії-початкової школи №13годину творчості «Квіткова галявина».

    Під час заходу дітлахи дізналися про перші посмішки весни – квіти-первоцвіти, почули легенду про підсніжник та пограли у гру «Упізнай квітку».

    Фахівчиня книгозбірні Олена Буяненко підготувала слайд-презентацію «Перші весняні квіти» та переконала школярів, що первоцвіти прекрасні, але збирати їх не варто, адже зірвані квіти «живуть» лише кілька днів. Крім того, первоцвіти занесені до Червоної книги.

    Бібліотекарка Юлія Животівська запропонувала присутнім створити чудовий букет квітів з різнокольорового паперу. Кожен учасник заходу із задоволенням, посмішками та гарним настроєм власноруч виготовив квіткову композицію, яка стане чарівною прикрасою будинку.

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше