• Мама – це сонце, яке усім світить!

    Мама – це сонце, яке усім світить! Мама – це сонце, яке усім світить!


    Берегинею роду, сім’ї є мудра Жінка – матір. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найближчим, найдобрішим, найдорожчим! А наша любов до Матері – безмежна та вічна!

    В сонячний весняний день в бібліотеку-філію №6 завітали вихованці групи «Калинка» ДНЗ №8 «Золотий півник» (вихователь Наталія Кунгурова) на дитяче свято «Мама – це сонце, яке усім світить!»

    Свою любов до мами висловили Настя Ткач, Злата Польська, Максим Махлай, Злата Бакун та Назар Кравчук під час поетичного струмочка «Мама, мамочка, матуся».

    Малеча залюбки наповнювала скриньку народної мудрості, називаючи прислів’я та приказки про мам. Під час творчої хвилинки діти, за допомогою слів-епітетів, малювали портрети найріднішої людини – мами.

    Конкурси та інтерактивні ігри, зокрема, «Готуємо разом: я і мама», «Допоможи мамі», «Господарочка», допомогли дітям зрозуміти, як багато різних справ виконують їхні матусі.

    Маленькі читайлики переглянули відео «Притча про маму» та познайомилися з виставкою «Весна і мама – дві краплини сонця», на якій зібрані твори М.Пономаренко, К.Перелісної, А.Костецького, М.Сингаївського, М.Познанської, І.Січовика про мам.

    Листівки для мам, виготовлені учасниками заходу, будуть представлені на загальноміській виставці «До землі Вам, матусі, уклін!».

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше