• Діамант величиною в слово

    Діамант величиною в слово Діамант величиною в слово Діамант величиною в слово Діамант величиною в слово Діамант величиною в слово

    Відродження, розквіт усього живого відбувається саме навесні. Так і поезія пробуджує людину, бо поезія – це життя, а воно розквітає весною. Саме тому 21 березня святкують Всесвітній день поезії.

    З цієї нагоди у читальній залі бібліотеки-філії №2 для членів клубу «Зарічани» та «Любисток» відбулася година поетичного настрою «Діамант величиною в слово». Бібліотекарка Олена Буяненко ознайомила присутніх із історією свята, про ту роль, яку поезія відіграє у житті кожної людини.

    Звучало віршоване слово з вуст поета-аматора, члена клубу «Зарічани» Анатолія Медвідя, який почав віршувати ще з дитячих років. Все, що відчувало його серце і розум, лягало віршованими рядочками на папір. Автор зачитував вірші про кохання, щастя, мир та війну, любов до природи рідного краю та Батьківщини. Анатолій Медвідь глибоко переймається подіями, що відбуваються в Україні, виступає зі своїми віршами під час державних свят.

    У книгозбірні звучали улюблені поезії відомих українських та місцевих авторів у виконанні Галини Дремлюги, Любові Татаркіної, Лідії Макогон, Світлани Журавльової та Лідії Сіроткіної.

    Зустріч була цікавою та змістовною, адже світ поезії прекрасний і незвіданий і кожен, хто потрапляє в нього, отримує естетичну насолоду і влаштовує свято своїй душі.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше