• Іскорка любові Петра Розвозчика

    Іскорка любові Петра Розвозчика Іскорка любові Петра Розвозчика Іскорка любові Петра Розвозчика

    21 березня у день весняного рівнодення, коли людство святкує Всесвітній день поезії, Центральна міська бібліотека провела поетичний вернісаж за творчістю поета-краянина Петра Розвозчика "Поетичні голоси рідного краю” за участі автора.

    На зустріч із знаним майстром слова завітали студенти Білоцерківського коледжу фінансів, обліку та аудиту НАСОА, педагоги, шанувальники поетичного слова.

    Бібліотекар Валентина Самардак ознайомила присутніх з творчим доробком поета.

    Поезія Петра Розвозчика пронизана безмежною любов’ю до рідного краю, рідного слова, до своєї родини. Такі самі почуття викликають його поезії у читачів.

    Під час заходу Петро Іларіонович розповів про свою любов до поетичного слова, представив свої збірки, поділився думками, творчими набутками та планами на майбутнє.

    Присутні поринули у спогади письменника, відкривши й іншу грань непересічної людини, не лише громадянина, а й люблячого чоловіка, турботливого батька.

    Краще пізнати душу митця допомогли його вірші у виконанні бібліотекарів Олени Стельмах та Ольги Соломаніною. Також учасники заходу мали можливість почути поетичне слово з вуст самого митця.

    Провідний бібліотекар Маргарита Зубкова оформила книжкову виставку "Письменники рідного краю”, на якій був представлений увесь творчий доробок Петра Розвозчика.

    Живе спілкування з поетом, декламування його творів зробили цю зустріч неповторною. Учасники заходу щиро дякували поету та організаторам заходу.

    Валентина Стриж.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше