• Весняні квіти власноруч

    Весняні квіти власноруч Весняні квіти власноруч Весняні квіти власноруч

    В уяві кожного з нас прихід весни пов’язаний із теплом, сонцем, квітами. Тюльпан є символом чистої любові, вірності і ніжності.

    Працівники бібліотеки-філіалу №6 запропонували читачам − учням 4-Б класу БПШ №23 (класовод Ірина Пащенко), зробити тюльпани з паперу, які можна не лише подарувати друзям та рідним, а й прикрасити інтер’єр кімнати.

    Діти прослухали легенду про звичаї дарування квітів жінкам, дізнались про різновиди тюльпанів та їхню батьківщину − Нідерланди, ознайомились з інструкцією виготовлення квітів в техніці оригамі та приступили до роботи.

    Для виготовлення квітів потрібен лише кольоровий папір. Виготовлення паперових квіток – справа копітка, але через досить короткий час, в руках маленьких майстрів почали «виростати» різнокольорові квіти.

    Процес роботи настільки захопив дітвору, що вони просто не хотіли зупинитися на одному виробі, бажаючи створити нові, унікальні, привабливі шедеври з паперу.

    Майстер-клас навчив четвертокласників не тільки створювати красу власноруч, а й залучив їх до цікавого та корисного заняття. Адже, мистецтво оригамі розвиває у дітей увагу, пам’ять, охайність, терпіння і дрібну моторику.

    Квіти, що створили маленькі митці додадуть фарб у життя кожного учасника заходу.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше