• Шевченкове слово – душа України

    Шевченкове слово – душа України Шевченкове слово – душа України Шевченкове слово – душа України

    Слово безсмертного Кобзаря і досі вражає серця юних читачів образністю, мудрістю, силою віри в майбутнє України. Тарас Шевченко для України – не просто народний поет, якого доля обдарувала багатьма талантами. Не забули українці свого Великого Кобзаря. Його ім’я входить у наше життя з дитинства, з маминих пісень, з наших перших книжок, а з роками Шевченкове слово стає все ближчим, все дорожчим, пророчим, особливо в сьогоднішні дні, коли Україна виборює право на життя від російської орди.

    Відкрити багатогранну постать поета другокласникам гімназії слов’янських мов-початкової школи №1 (класовод Тетяна Байбарза) допомогла літературна година «Шевченкове слово – душа України», яку провели працівники бібліотеки-філії №1 для дітей. Діти залюбки декламували свої улюблені твори митця та охоче відповідали на запитання вікторини «Чи знаєш ти Тараса?». Свої вміння й фантазію другокласники проявили під час створення «Плакату співпраці», на якому зобразили портрет Великого Кобзаря.

    Розгорнута в читальній залі книгозбірні книжкова виставка «Зоря Шевченкова горить, до правди й волі людство кличе» знайомить читачів з творами геніального поета, науковою та публіцистичною літературою про Великого Кобзаря.

     

    Олена Крищенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше