• Слухайте безсмертне слово Кобзаря (відео)

    Слухайте безсмертне слово Кобзаря (відео)

    9 березня народився великий Кобзар – Тарас Григорович Шевченко. Щовесни він приходить до нас новим, неповторним. Тарас Шевченко – велика і невмируща слава України. У його особі український народ ніби об’єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної слави та гіркої долі.

    В цьому році, в день народження українського Пророка, жителі міста Біла Церква стали учасниками поетичної акції «Слухайте безсмертне слово Кобзаря», організованої працівниками бібліотеки-філії №9 КЗ БМР «Білоцерківська міська ЦБС» спільно з Білоцерківським тролейбусним управлінням.

    Пасажири громадського транспорту мали можливість слухати вірші Кобзаря у виконанні читачів і працівників книгозбірні, а також пісні на вірші поета. Крім того, мешканці міста поділилися своїми враженнями, відчуттями геніального поетичного слова, а також прочитали свої улюблені вірші Тараса Шевченка.

    Неодноразово звучали пропозиції організовувати в громадському транспорті поетичні читання творів відомих письменників, щоб рідне слово зігрівало душу кожного українця.

    Катерина Волинець.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше