• Символ року − Кролик

    Символ року − Кролик Символ року − Кролик Символ року − Кролик

    Промайнуло новорічне свято і вже вступив у свої права рік Чорного Водяного Кролика. Щоб підняти настрій і собі, і дітлахам та «задобрити» новорічний символ, працівники бібліотеки-філії №6 провели майстер-клас «Майструємо з картону», під час якого зробили підставку для олівців − кролика.

    На захід завітали третьокласники БПШ №23 разом із вчителькою Надією Васильєвою. Провела майстер-клас читачка бібліотеки − вихователька групи «Колосок» ДОЗ №12 «Джерельце», користувачка бібліотеки – Вікторія Царенко.

    Вікторія Миколаївна поділилася з присутніми своїми маленькими секретами щодо виготовлення поробки. Вона зауважила: «Щоб змайструвати дивовижні підставки, присутнім знадобиться трохи посидючості, кмітливості та охайності. Основою для виробу слугуватимуть картонні втулки від паперових рушників, а важливо правильно нанести декор: наклеїти носик, вушка і лапки, намалювати вуса та ротик».

    Уважно прослухавши настанови пані Вікторії, малеча дружно взялася до роботи. Порадами скористалися і гарні поробки не забарилися. Учасники майстер-класу навчилися робити вироби із картону та наносити декор, втілюючи задуману ідею. Символ довголіття і достатку – Кролик, буде прикрашати робочі столи учасників заходу. Ця лагідна і мила тваринка, зроблена власноруч, також обов’язково сподобається близьким і друзям. Діти подякували Вікторії Миколаївні за цікавий і корисний майстер-клас.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше