• Майстер-клас «Тигреня – символ 2022 року»

    Майстер-клас «Тигреня – символ 2022 року» Майстер-клас «Тигреня – символ 2022 року» Майстер-клас «Тигреня – символ 2022 року» Майстер-клас «Тигреня – символ 2022 року» Майстер-клас «Тигреня – символ 2022 року»

    Щороку до наших будинків наближається особливий гість. Він несе щастя, удачу, добробут. За східним календарем, символом наступного 2022 року стане Блакитний Водяний Тигр. Шляхетний, сміливий та сильний. Прийде він  на зміну Білого Металевого Бика.

     

    Щоб краще познайомити дітей з красивим і граціозним представником дикої природи, працівники ЦДБ вирішили провести майстер-клас із виготовлення новорічного символу-талісмана, який відбувся 22 грудня під назвою «Тигреня – символ 2022 року».

    На початку заходу бібліотекарка Ірина Вернидуб презентувала маленьким читайликам віршовану книжку Оксани Лущевської «Тигрик-оригамі». З її розповіді діти дізналися про цікаві пригоди паперового Тигрика.

    Зарядившись позитивом і гарним настроєм від української поетки, школярі долучилися до створення паперового новорічного виробу. Робити символ 2022 року власними руками захоплююче і цікаво, адже в результаті вийшло симпатичне та миле Тигреня.

     

    Світлана Шалагіна.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше