• Ірен Роздобудько та її твори

    Ірен Роздобудько та її твори Ірен Роздобудько та її твори

    В листопаді своє 60-річчя відсвяткувала сучасна українська письменниця, сценаристка та ілюстраторка – Ірен Роздобудько. До цієї дати у бібліотеці села Вільна Тарасівка для найактивніших читачок книгозбірні відбулося літературне знайомство «Ірен Роздобудько − її твори захоплюють».

    Бібліотекарка розповіла присутнім про творчий шлях письменниці. Ірен Роздобудько – авторка понад тридцяти книг для дорослих і дітей. Сценаристка дев’яти кінострічок. Серед найбільш яскравих її успіхів – отримання перших премій на всеукраїнському конкурсі «Коронація слова», а також звання «Золотий письменник України».

    Сьогодні книги Ірен Роздобудько люблять читати в усій Україні. Авторка працює в різних стилях, однак тематика її творів залишається актуальною та близькою українському читачу. Один з найвідоміших творів авторки − «Ґудзик» − психологічна драма, що розповідає історію життя Дениса, режисера, що вирушив добровольцем на війну. Роман було екранізовано.

    Пані Раїса запропонувала до читання користувачам бібліотеки чудові твори письменниці: «Метелик не кричить», «Ґудзик», «Подвійна гра в чотири руки», «Дванадцять або Виховання ЖІНКИ в умовах, не придатних до життя».

    Читаємо українське!

    Раїса Лисак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше