• У вирі творчого життя Ірен Роздобудько

    У вирі творчого життя Ірен Роздобудько У вирі творчого життя Ірен Роздобудько У вирі творчого життя Ірен Роздобудько

    3 листопада відзначає свій 60-й день народження українська письменниця, журналістка та сценаристка – Ірен Роздобудько. Її називають однією з найуспішніших українських письменниць. Вона неодноразова переможниця літературного конкурсу «Коронація слова». Письменниця у своїй творчості ніколи не обмежувалася одним жанром, вона сміливо експериментує зі стилями, темами та героями і вибудовує власну оригінальну манеру.

    З нагоди ювілею Ірен Роздобудько працівники бібліотеки-філії №6 запропонували своїм читачам познайомитися з творчістю письменниці, запросивши їх на літературну вітальню «У вирі творчого життя».Присутні переглянули відео презентацію «Творчість крізь призму душі і серця», а завідувачка бібліотекою Надія Гаврилова представила книжкову виставку-розповідь «Творчий доробок Ірен Роздобудько». На виставцішироко представлені художні твори авторки: детективи, любовні, психологічні та сатиричні романи. Пані Надія зауважила, що в своїх творах письменницяторкається найпотаємніших струн душі кожної людини, намагається знайти відповіді на важливі питання сьогодення, прокладає місток в майбутнє. «Мої читачки − просунуті українські жінки» − пише пані Ірен. Представниць прекрасної статі приваблює її самобутнє відображення стосунків між людьми загалом та долі звичайної жінки зокрема.

    Цитата авторки: «Чим більше пишеш книг, тим менше виникає бажання про них говорити. Хочеш, щоб їх читали», надихнула учасників заходу на подальше ознайомлення з її творами. І як результат: книги миттєво були розібрані з полиць книжкової виставки.

    Щиро вітаємо ювілярку з днем народження. Бажаємо нових творів та вдячних поціновувачів творчості.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше