• Світлана Талан – золотий письменник сучасності Світлана Талан – золотий письменник сучасності

    На сьогоднішній день новинок художньої літератури від українських письменників дуже багато. Кожна книга знаходить свого читача, а автори стають улюбленими. З нагоди 60-річчя від дня народження сучасної української письменниці Світлани Талан у бібліотеці-філії №2 було проведено літературну галерею «Світлана Талан – золотий письменник сучасності».
     
    Світлана Талан – авторка низки романів у жанрі «реальних історій», які їй підказує саме життя. Неодноразова фіналістка всеукраїнського конкурсу «Коронація слова», Золотий письменник України. У центрі уваги письменниці – вольова, зворушлива, ніжна, але така нещасна жінка-українка, яка не скоряється долі, стає на захист своїх прав, несе в життя любов і ніжність.
     
    Більшу частину читачів філії №2 становлять жінки. А жінка, здебільшого, хоче читати про те, що їй ближче до душі. То хто може краще зрозуміти жінку, як не сама жінка, та ще й українка, з притаманним тільки їй менталітетом. Тому письменниця стала улюбленим автором багатьох читачок книгозбірні. Її твори з великим задоволенням читають люди різного віку.
     
    Бібліотекарі розповіли учасникам заходу про творчість письменниці, історію написання книг «Не вурдалаки», «Розколоте небо», «Помилка» та книгу-ювіляра «Оголений нерв», якій цього року виповнюється 5 років з дня написання. Присутні обмінювалися враженнями про прочитані книги, розповідали, що героях впізнавали себе, адже в житті трапляються подібні ситуації.
     
    Наталія Янківська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше