• Її Величність – Сучасна Українська Книга

    Її Величність – Сучасна Українська Книга Її Величність – Сучасна Українська Книга Її Величність – Сучасна Українська Книга

     

    Книга... Звичайне слово. Та неоціненні ті багатства, які містяться на книжкових сторінках.

    Для своїх читачів, членів клубу «Осіннє золото», бібліотекарі філії №2 підготували літературний компас «Сучасна українська література: протест проти сірості». Давно відомі слова «Все починається з любові» бібліотечні фахівці перефразували на «Все починається з книги».

    Як з’ясувалося, багато хто з користувачів, вибираючи книги, орієнтуються на авторів – переможців літературних премій та конкурсів. Тому книги Мирослава Дочинця, Володимира Лиса, Марії Матіос, Ірен Роздобудько, Люко Дашвар, Василя Шкляра та багатьох інших сучасних авторів вже давно знайшли свого читача. Бібліотекарі звернули увагу присутніх на книгу Міли Іванцової «Теплі історії про радість і сум», яку називають «терапевтичною прозою». Авторка радить «триматися позитиву попри всі негаразди, рухатися вперед і неозлоблюватися на людей та світ».

    Особливо прийшлися до душі учасникам заходу твори Світлани Талан та Ніни Фіалко, історії яких взяті з життя та зачаровують переконливим художнім словом. Протягом зустрічі читачі обмінювалися враженнями від прочитаних книг та дійшли висновку що і в час ІТ технологій книга залишається для людини невичерпним джерелом мудрості.

    Нехай у житті кожної людини буде багато книг різних жанрів, але обов’язково цікавих!

     

    Наталія Янківська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше