• Книг крильми шумить бібліотека Книг крильми шумить бібліотека Книг крильми шумить бібліотека Книг крильми шумить бібліотека

    Із нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначають 30 вересня, усі книгозбірні готують різноманітні заходи.

    Нещодавно у бібліотеці-філії №4 для членів клубу «Цікаве дозвілля» та користувачів книгозбірні відбувся  ярмарок читацьких думок «Поговоримо про модні книги».
     
    Під час заходу кожен, хто відвідав бібліотеку, мав змогу представити свою улюблену книгу, розповісти про автора, чим книга його зацікавила. Найбільш популярними авторами виявилися: Андрій Кокотюха, Світлана Талан, Ніна Фіалко, Ірен Роздобудько, Володимир Лис. Із розповіді бібліотекаря Ірини Тупчій присутні також дізналися що нового та цікавого написали улюблені автори, що нині модно читати і як розібратися в цьому розмаїтті.
     
    Про мудрого друга і порадника, книгу, дізналися вихованці старшої групи «Ягідка» БНВК «ЗОШ №13-ДНЗ» на бібліогалявині «Веселись, грай і книги читай!». Бібліотекар Олена Буяненко розповіла дошколярикам про бібліотеку, про те, як народжується книга. Малечі було цікаво ознайомитися із пам’ятниками книгам, що розташовані в Україні. Протягом заходу дітлахи залюбки гортали кольорові сторінки книжкових новинок та періодичних видань, відгадували загадки, брали участь в іграх «Так чи ні?» та «Впізнай героя казки».
     
    Будь-яке свято – це багато вірних та щирих друзів. Ми вдячні постійним користувачам за відданість бібліотеці. Нехай дорога до книгозбірні завжди буде такою, що дарує передчуття радості від хвилюючої радості з джерелами людської мудрості.

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше