• Війна вчить позбуватися звичного, але не скасовує творчості

    Війна вчить позбуватися звичного, але не скасовує творчості Війна вчить позбуватися звичного, але не скасовує творчості Війна вчить позбуватися звичного, але не скасовує творчості Війна вчить позбуватися звичного, але не скасовує творчості Війна вчить позбуватися звичного, але не скасовує творчості

    Учасники літературної студії приклали максимум зусиль і таки подарували життя альманахові «Олександрійський бульвар», підготованому до друку ще в страшному лютому.

    Приємно, коли є люди, готові розділити з тобою диво і свято народження нової книжки. Тож нам дуже пощастило, що так уперто тримається на Заріччі цей острівець культури − малий затишний будиночок бібліотеки-філії № 4 з його трьома незламними берегинями. Саме вони зуміли, попри осінній холод, створити дивовижно теплу, родинну атмосферу літературного вечора-презентації нового альманаху. Щира дяка їм за це. І щира дяка хранителькам книжок з інших бібліотек, які після роботи з’їхалися з різних куточків міста, щоби підтримати своїми посмішками й теплими словами наших авторів.

    Щира дяка студійцям, які в час, коли птахи відлітають у теплі краї, прилетіли додому, в це лихоліття, бо сили дає тільки рідна земля.

    Пишаємося юними зірочками, які створили нові психологічні етюди й вірші під завивання сирен і торохкотіння «мопедів», аби прочитати їх під час цієї дружньої зустрічі.

    Хіба нас можна перемогти? Творчість у крові українців, відкритих для світу з усіма його жахіттями й з усією його красою. Холодно? Сплетемо рукавички. Темно? Писатимемо при свічках. Пальці нам зігріє любов до рідного й віра в Перемогу. Тримаймося, бо ми того варті.

    Ганна Ручай.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше