• «Так ніхто не кохав…»

    «Так ніхто не кохав…» «Так ніхто не кохав…»

    З нагоди Дня Святого Валентина на літературно-поетичну годину «Так ніхто не кохав» в бібліотеці-філії №6 зібрались членкині клубу «Фітовітальня». Присутні ознайомились з історіями щасливої і нещасної любові літературних геніїв та поринути в світ любовної лірики.

    Завідувачка бібліотекою Надія Гаврилова познайомила присутніх з історію свята закоханих, розповіла легенди про походження Дня Святого Валентина. Учасникам заходу було презентовано книгу Неллі Топської «Любов – наснага, любов – журба», в якій розповідається про непрості долі великих людей − зі своїми болями і радощами, зустрічами і розлуками, сподіваннями і розчаруваннями. Цікавою і захоплюючою була розповідь учасниці заходу Людмили Гурт про жінок у житті Тараса Шевченка та Володимира Сосюри.

    На захід завітала Тетяна Коваль, бібліотекарка за професією і носій української пісні за покликом душі, яка подарувала присутнім віночок пісень про кохання: «Журавочка», «Накувала зозуля», «Соловонька», «Біла хмара, чорна хмара», «Там за тином», «Верба», «Ой, там, на горі».

    Любовна лірика Ліни Костенко, Василя Симоненка, Івана Франката українські пісні, які прозвучали на заході, зачарували присутніх.

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше