• Лише в любові Земля наша вічно буде

    Лише в любові Земля наша вічно буде Лише в любові Земля наша вічно буде Лише в любові Земля наша вічно буде

    Найромантичніше свято року – День Святого Валентина. У цей день хочеться сказати комусь найкращі у світі слова, зізнатися якщо не в коханні, то хоча б у приязні чи симпатії.

    З нагоди Дня Святого Валентина у бібліотеці-філії №4 для членів клубів «Зарічани» та «Любисток» відбулося літературно-розважальне свято «Лише в любові Земля наша вічно буде».

    Завідувачка філією Світлана Линник розповіла про історію кохання Святого Валентина та зробила огляд літератури «Чари кохання». Під час заходу присутні переглянули відео «Мова кохання у кожного своя». Цікаво було дізнатися про подарунки, які дарують цього дня в різних країнах світу та про красиві історії кохання видатних особистостей.

    Члени клубів читали вірші, гуморески і цитати видатних людей про кохання, розповідали романтичні історії свого життя.Присутні взяли участь у жартівливих конкурсах «Наймудріший», «Упізнай пару» та «Що ви знаєте про День Святого Валентина?».

    Найактивніші учасники святаотримали титули «Талант», «Мужність», «Шарм», «Краса» та «Жіночність».

    Ліричні та мелодійні пісні про кохання, які звучали протягом зустрічі, створили атмосферу душевного тепла та затишку і не залишили нікого байдужим.

    Олена Буяненко.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше