• Ніжна, але сильна духом

    Ніжна, але сильна духом Ніжна, але сильна духом Ніжна, але сильна духом

    21січня вся Білоцерківщина відзначає 80-річчя від дня народження Ніни Петрівни Опанасенко. Ніна Петрівна − членкиня Національної спілки письменників України. Ніжна, але сильна духом, пані Ніна – неперевершена поетка боротьби. Її твори надихають, додають сил та впевненості.

    З нагоди дня народження письменниці для дорослих користувачів бібліотеки села Вільна Тарасівка проведено літературний портрет «Мужність і талант Ніни Опанасенко».

    Бібліотекарка Раїса Лисак розповіла учасникам заходу цікаві факти з життя поетеси. Головною рисою характеру Ніни Петрівни була надзвичайна мужність. Хворіючи на міопатію вона знаходила розраду у слові. Хвороба руйнувала тіло, але дух лишався нескореним.

    Протягом години луналив бібліотеці вірші Ніни Петрівни. Творчість Ніни Опанасенко – це життєвий подвиг, який робить нас світлішими душею і чутливішими до чужого болю. Найбільше читачам сподобалися поезії Ніни Петрівни Опанасенко «Хустка», «Моя душа на встречу вам открыта…», «Гимн жизни», «Украина» у виконанні пані Раїси.

    Також увазі користувачів було запропоновано книжкову викладку творів письменниці «Всіх наділяю серцем чистим…».

     

    Раїса Лисак.

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше