• В дитячому серці живе Україна

    В дитячому серці живе Україна В дитячому серці живе Україна В дитячому серці живе Україна В дитячому серці живе Україна

    24 серпня – це не просто День Незалежності України, це одне з найважливіших свят для всіх українців. Це світле свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь, які з любов’ю творили і плекали українську націю, рідну мову, самостійну державу, мужньо боролися за її майбутнє.

    Прийнявши 30 років тому історичний документ виняткового значення для українського народу «Акт проголошення Незалежності» Україна заявила про себе на весь світ як суверенна, демократична, правова держава.

    З метою зацікавлення дітей історією країни, виховання почуття національної гідності, гордості за свою Батьківщину, працівники бібліотеки-філії №6 провели дитяче свято «В дитячому серці живе Україна», присвячене знаменній даті. У заході взяли участь вихованці ДНЗ №8 група «Пізнайко» (вихователь Тетяна Бабич).

    Флешмоб «Ми діти твої Україно», став першим акордом свята. Сповнені любові до України, демонструючи свою приналежність до українського народу, діти у вишиванках пройшли вулицею від садочка до бібліотеки, гордо несучи в руках жовто-блакитні атрибути, які нагадували жителям мікрорайону про те, що Україна святкує свій 30-річний ювілей.

    В читальній залі книгозбірні малечу зустріла бібліотекар Людмила Романюк, яка запросила гостей у віртуальну подорож рідною країною. Візитівкою подорожі слугувала «Казка про Україну» та «Легенда про символи держави». Маленькі читайлики взяли участь у поетичній стежині «Україна люба, золота», під час якої висловили почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю. Вихованці дошкільного закладу добре обізнані з державними, національними та рослинними символами України, бо швидко і правильно розгадували загадки, які підготували бібліотекарі.

    Працівники ДНЗ №8 привітали учасників свята тортом у вигляді книги. Символічна книга – це історія України періоду незалежності. Вітаємо всіх зі святом нашої держави, нехай кожна сторінка книги розповідає лише про її досягнення та перемоги.

    Доповненням свята стала книжкова виставка-інсталяція «Героїчна Україна: від минулого до сьогодення», книги якої допоможуть читачам пройти нелегкий шлях розбудови української держави та познайомитись з її успіхами.

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше