• З Днем народження, Україно!

    З Днем народження, Україно! З Днем народження, Україно! З Днем народження, Україно! З Днем народження, Україно!

     

    День Незалежності країни – це свято гордості за Україну, яка створила свою незалежну державу, свято пам’яті про тих, хто виборював для нас свободу, свято надії на те, що ми зможемо зберегти незалежність України і передати її наступним поколінням.

    Готуючись до Дня Незалежності та Дня Державного прапора, працівники філіалу №6 підготували святкові заходи для своїх користувачів.

    Для вихованців групи «Горобинка» ДНЗ № 27 «Червона шапочка» бібліотекар Людмила Романюк провела дитяче свято «Україна найкраща, я знаю, серце так відчуває моє».

    Людмила Миколаївна разом з малюками та вихователем підготували флешмоб, яким і розпочалося свято. Діти пройшли вулицею від садочка до бібліотеки, гордо несучи прапорці та жовто-блакитні повітряні кульки. З великим задоволенням діти прослухали казки та легенди, завдяки яким малеча більше дізналася про свою землю, її славетну історію, мелодійну мову, неповторну культуру, власні традиції, державні та народні символи. Намагаючись передати свою любов до України, діти читали вірші, а щоб бути гідними своїх предків-козаків, які боролися за волю і незалежність, маленькі українці виконали танок «Гопак». Кульмінацією свята став гімн України у виконанні маленьких патріотів.

    До Дня Державного прапора відбулася патріотична година «Кольори України пробуджують гордість», на яку завітали юні читачі книгозбірні. Бібліотекар Світлана Шута розповіла про національні символи України. Переповіла легенду про Герб, Прапор і Гімн України, яка дійшла до нас із глибини віків. Свої знання з історії України діти перевірили, взявши участь у вікторині. Істинні патріоти своєї держави взяли участь у флешмобі, з синьо-жовтими стрічками у руках, щоб нагадати жителям мікрорайону про свято. Учасники заходу, сповнені почуттям обов’язку підтримати захисників українського народу, плели зі стрічок браслети-фєнєчки, які через волонтера Костянтина Климчука будуть передані воїнам в зону АТО. Своїми вміннями з плетіння фєнєчок поділилася активна читачка бібліотеки Руслана Храмцова. Увагз відвідувачів була представлена книжкова виставка «У серці кожної людини живе любов до України».

    Світлана Шута.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше