• Незалежна, вишита колоссям, Україна квітуча моя

    Незалежна, вишита колоссям, Україна квітуча моя Незалежна, вишита колоссям, Україна квітуча моя Незалежна, вишита колоссям, Україна квітуча моя

    24 серпня – це не просто День народження держави, це свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь, які з любов’ю творили і плекали українську незалежність, самостійну державу, мужньо боролися за її майбутнє.

    Напередодні Дня Незалежності для вихованців групи «Волошка» ДНЗ №8 «Золотий півник» працівники бібліотеки-філії №6 підготували та провели дитяче свято «З Україною в серці живемо».

    Сповнені великої любові до України, демонструючи свою приналежність до українського народу, вдягнуті у вишиванки, діти пройшли вулицею від садочка до бібліотеки, гордо несучи жовто-блакитні повітряні кульки, які нагадували жителям мікрорайону про те, що Україна святкує свій день народження.

    Маленькі українці разом з бібліотекарем Людмилою Романюк вирушили у віртуальну подорож рідною країною, яка розпочалася з «Казки про Україну». Також малеча, як зачарована, слухала легенду «Герб, Прапор і Гімн».

    Дітям було презентовано книгу Алли Сокол «Моя країна – Україна». Гортаючи сторінки книги, читайлики знайомилися з історією України, її державним устроєм, символікою та культурою.

    Протягом заходу маленькі патріоти читали вірші про Україну та рідний край. Кожен віршик викликав піднесений настрій не лише у маленьких декламаторів, а й у всіх присутніх.

    Увагу відвідувачів привертала ілюстрована книжкова виставка «Горнусь до тебе, Україно!». Яскравим доповненням до виставки стали малюнки членів гуртка «Чарівний пензлик», які відображають споконвічне прагнення українського народу бути вільними, щасливими, жити в мирі і злагоді.

     

    Світлана Шута.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше