• Емоції, закарбовані в рими

    Емоції, закарбовані в рими Емоції, закарбовані в рими Емоції, закарбовані в рими Емоції, закарбовані в рими Емоції, закарбовані в рими

    14 липня в центральній бібліотеці відбулася презентація четвертої поетичної збірки офіцера ЗСУ Андрія Кириченка «Крига ангельських крил».

    Уродженець села Велика Круча, що на Полтавщині, майор Кириченко 8 березня 2014 року покинув рідну домівку, кохану дружину, спокійне мирне життя і пішов захищати від нападників свою країну. Нині він діючий військовий Збройних Сил України. У травні 2021 року долучився до лав військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України».

    У творчому доробку Андрія три поетичні збірки: «От така війна…» (2017р.), «Це наша правда» (2018р.) та «Гільзи в кишені» (2019р.). З березня 2017 року поет ─дійсний член Національної спілки письменників України.

    На фронті часто пишуть вірші аби висловити свої думки та емоції, але небагатьом дано зробити це професійно, відточуючи кожне слово, кожен рядок, і при цьому не втрачати щирості. Пану Андрію це вдалося.

    Під час презентації збірки автор читав свої вірші, які є прямим відображенням сьогодення. Майже дві години присутні, затамувавши подих,

    слухали не просто поетичні рядки, а емоції, закарбовані в риму.

    В збірці досить велика кількість віршів-звернень до військових, добровольців та волонтерів, а також посвята їм. Учасники заходу разом з автором доторкнулись до тендітних пелюсток ніжного кохання, поринули у світ чарівної природи, відчули щем і гостроту переживань воїна та громадянина сучасної України.

    На завершення зустрічі присутні побажали талановитому автору миру, спокою, творчих злетів та нових збірок.

     

    Любов Вилегжаніна

    Леся Шимоня



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше