• Все починається з любові…

    Все починається з любові… Все починається з любові… Все починається з любові… Все починається з любові…

    У читальній залі центральної міської бібліотеки відбулася презентаціяпоетичних збірок білоцерківської літераторки Ніни Ковальчук, виданих у видавництві «Час Змін Інформ» у 2019-2020 роках, але до цього часу через карантинні обмеження вони ще не були презентовані.

    «Суцільні монологи» ─ дебютна збірка Ніни Сергіївни. В книгу увійшли твори,що знайомлять читача із життям авторки, її упододобаннями, філософськими роздумами, болями і надіями.

    Збірка «На всі голоси» містить громадянську лірику різних років,починаючи з 2003 року. З цього часу поетка проживає в Білій Церкві, вважає її рідним містом і присвятила йому цілий цикл поезій. В книзі ─ вірші про любов до України, сум за малою батьківщиною, трагічні сторінки нашої історії, реалії сьогодення, батьків, мальовничу природу Київщини і Черкащини.

    «Інтонації серця» ─ вершина творчості пані Ніни ─ інтимна лірика, яка полонить з першого прочитаного рядка.Це світ пристрасного і нерозділеного кохання, роздуми про інтимні почуття людини, переживання і страждання, тріумф палкої любові.

    Учасники заходу, члени клубу «Водограй», зачаровано слухали поезії:ніжні, трепетні, сумні, оптимістичні, життєстверджуючі, мелодійні, яскраві, прекрасні, які читали авторка і ведуча заходу Людмила Чупак.

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше