• Уклін тобі, осіннє покоління

    Уклін тобі, осіннє покоління Уклін тобі, осіннє покоління Уклін тобі, осіннє покоління

    До Дня людей похилого віку працівники філії №6 провели годину спілкування «Уклін тобі, осіннє покоління». У заході взяла участь користувачка бібліотеки, місцева поетеса Наталія Кузьмічова.
     
    Пані Наталія народилася в селі Шкарівка Білоцерківського району, проживає в Білій Церкві. Понад усе любить життя. В людях цінує доброту, чесність, людяність, прямолінійність, щирість. Захоплюється поезією давно та писати почала п’ять років тому. За цей час її вірші друкувалися у журналах «Дніпро» та «Промінь», альманахах серії «Ковток життя», що виходять у білоцерківському видавництві «Час Змін Інформ» та колективних збірках видавництва «Лілія» м. Хмельницький. Авторка брала участь у Інтернет конкурсі-фестивалі співаної поезії «Біла Церква.UA», стала дипломантом, посівши друге місце.
     
    Наталія Кузьмічова презентувала літературно-художній альманах «Ковток життя: Літо», який нещодавно вийшов у видавництві «Час Змін Інформ». В альманасі надруковано 11 її віршів. Свій виступ Наталія Василівна розпочала віршем «Я дякую тобі, життя моє». Літній цикл віршів переплітався з осіннім. Звучали поезії у виконанні авторки та працівників бібліотеки. «Осінні» вірші Наталії Кузьмічової відзначаються особливою вишуканістю, грайливістю і мелодійністю.
     
    Книжковий фонд філії поповнився альманахом «Ковток життя: Літо» – подарунком літераторки.
     
    Віночок осінніх віршів подарувала учасникам заходу і місцева поетка Ніна Ковальчук. Чарівні творіння пані Ніни нестримним осіннім вітром ввірвалися в серця присутніх і подарували кожному листопад емоцій та незабутніх вражень.

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше