• Бенефіс захоплень

    Бенефіс захоплень Бенефіс захоплень Бенефіс захоплень

    У бібліотеці-філії №6 є чимало творчо обдарованих користувачів різного віку. Їхні таланти багатогранні, кожен з них прагне принести в цей світ частинку душі, втіливши її в своєму творінні. Тож не дивно, що бібліотека в постійному пошуку та розкритті талантів читачів.

    «Бенефіс захоплень» члена гуртка «Чарівний пензлик» Славії Бреус, є цьому підтвердження. Славія не лише відвідує гурток, вона багато читає. Завдячуючи бабусі Ніні Миколаївні, дівчинка полюбила книгу і стала активною читачкою з 4 років. А коли дізналася, що в бібліотеці працює гурток, відразу виявила бажання спробувати себе в мистецтві. Вибір був правильний, бо вже 3 роки поспіль, Славія не розлучається з пензликом і фарбами, а прочитані книги надихають на все нові і нові малюнки. В роботах маленької художниці відображається її бачення та сприйняття світу. Дівчинка висловлює емоцій через яскраву палітру фарб. Ілюстрації до прочитаних книг є головною темою в творчості дівчинки.

    В свої 7 років Славія має винагороди за свої творчі успіхи. Вона є переможницею міської виставки-конкурсу до Великодня «О, Писанко! Ти символ України!» та виставки-конкурсу «До землі Вам, матусі, уклін». Дівчинка дуже здібна, постійно бере участь у Всеукраїнських конкурсах «Всеосвіти»: «Безпечна дорога до школи» (ІІ місце), «Екологічна грамотність» (ІІІ місце), «Правила дорожнього руху» (ІІ місце). Є призером Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «Золотий колосок» та «Смішний колосок». Славія займається незвичним для дівчинки спортом – професійним хокеєм. На даний час грає в команді «Білий Барс» під номером «25». Вже побувала на турнірах в Києві, Богуславі, Одесі, Дніпрі, брала участь у Міжнародній грі GiobaI GirI’s Game 2019 та GirI’s horey open cup в турецькому місті Анталія і привезла 2 медалі.

    За словами мами Анни Василівни, Славія любить не лише читати й малювати, а й проявляє не абиякий хист до декорування та дизайну.

    Друзі привітали Славію з її першим бенефісом та побажали творчих досягнень. За чашкою чаю із солодощами діти ще довго ділилися враженнями від заходу. Працівники бібліотеки продовжуватимуть і надалі «шукати» таланти користувачів книгозбірні.

     

    Надія Гаврилова.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше