• Свято найвідданіших друзів

    Свято найвідданіших друзів Свято найвідданіших друзів

    2 липня – Міжнародний день собак! Це свято неофіційне. А даремно! Адже, саме собаки – наші найкращі друзі – заслуговують на нього.

    Кажуть, собака – найвірніший друг людини. Його приручили й зробили домашнім звіром, як стверджують вчені, ще 13 тисяч років тому. Про дивовижні породи собак, їхні неймовірні подвиги, звички, мову та цікаві факти з життя цієї найвідданішої тварини, про все, що потрібно знати, щоб зробити домашнього улюбленця щасливим користувачі філії №6 дізналися з книг, представлених на книжковій виставці «2 липня – Міжнародний день собак». Бібліотекарі нагадали відвідувачам книгозбірні про відповідальність за приручених тварин.

    Окрім науково-пізнавальної літератури читачі мали можливість познайомитися і з художніми творами, головними героями яких є собаки.

    Під час спілкування, працівники філії нагадували усім хто завітав до бібліотеки про свято чотирилапих та пропонували книги з виставки. Приємно було дізнатись, що в багатьох читачів є домашні улюбленці, яких вони обожнюють. Дітлахи залюбки ділилися цікавими історіями з життя пухнастих друзів.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше