• Вухасті, хвостаті і вірні

    Вухасті, хвостаті і вірні Вухасті, хвостаті і вірні Вухасті, хвостаті і вірні

    Хто не любить собак, той не цінує вірність, так стверджує народна мудрість. З цим твердженням можна сміливо погодитися, адже собаки – це щирі, самі вірні і віддані тварини. Собаки настільки вражають своєю душевною відданістю, що давно стали не просто домашніми улюбленцями, а чим ось значно більшим та дорожчим.

    До Міжнародного дня собак працівники бібліотеки-філіал №6 для вихованців ДНЗ №27 «Червона Шапочка» (завідуюча Алла Павловська) провели пізнавальну годину «Вухасті, хвостаті і вірні». Учасники заходу дізналися багато цікавих фактів про вірних друзів людей: скільки існує порід собак, як правильно годувати цуценят. А ще, малеча навчилася розуміти собачу мову, адже цуценята «розмовляють» не лише за допомогою гавкання, а й виразу мордочки та виляння хвостом.

    На захід діти прийшли зі своїми домашніми улюбленцями – іграшками. Вони навипередки розповідали про своїх вухастих друзів. Цікавими були розповіді Андрія Карпенка, Артема Кривльова, Єгора Головка, Маші Пархомець, Анастасії Леснічук, Іллі Ведмідя, Дарини Колесник.

    Під час поетичної хвилинки звучали вірші І.Сонечко «У песика Гавчика», Л.Вербицької «Песик», В.Бондаренка «Далматинець», «Міняю, міняю…», «Я гуляю з собакою», В.Гринько «Смугастий пес».

    Для маленьких читайликів працівники бібліотеки оформили книжкову виставку-інсталяцію «Тваринки з книжкової скриньки». На якій були представлені книги, що розповідають як зробити домашнього улюбленця щасливим. Особливу увагу малечі привернули фото декоративних порід собак.

    У читальній залі було гамірно, це малеча продовжувала вихвалятися своїми улюбленцями.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше