• Без сім’ї немає щастя на землі

    Без сім’ї немає щастя на землі Без сім’ї немає щастя на землі

    Все починається з родини. Дитина, яка приходить в цей світ, повинна багато чого пізнати і багато чого навчитися. Тому дуже важливо в якій сімї вона буде зростати, які моральні цінності вона перейме від своїх близьких.

    Визнаючи, що родина відіграє величезну роль у вихованні майбутніх громадян, Генасамблея ООН в 1993 році започаткувала Міжнародний день сім’ї, який відзначається щорічно 15 травня.

    Увазі читачів – учнів 6-А класу БЗШ №5 (кл. керівник М.В Мазій) бібліотекарі філії №10 запропонували слайд-цікавинки «Найбільші родини світу». Переглядаючи відео та фотографії найчисельніших родин світу, школярі дізналися про буденне життя цих сімей (їхні проблеми і досягнення). Незважаючи на те, що вони мешкають в різних куточках світу, їх об’єднує толерантне ставлення один до одного, здатність завжди прийти на допомогу людям, які цього потребують.

    Підліткам було цікаво дізнатися про найчисельнішу родину України, яка налічує 346 чоловік. Це досягнення занесене до «Книги рекордів України». Прикладом для наслідування можуть бути найвідоміші родини-меценатів – Терещенків та Симеренків, які дуже багато коштів та зусиль витрачали на розвиток культури, науки і мистецтва нашої країни.

    Наостанок школярі мали можливість розгадати ребуси, які містили прислів’я та приказки про сім’ю.

     

    Альона Сушкевич.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше