• У бібліотеку – всією родиною

    У бібліотеку – всією родиною У бібліотеку – всією родиною У бібліотеку – всією родиною

    До Міжнародного дня сім’ї працівники бібліотеки-філіалу №9 підготували для своїх користувачів день сім’ї «Відпочиваємо разом».

    Дорослі читачі взяли участь у черговому, сьомому сеансі арт-терапії, під назвою «Колиска моїх Я», який провела фахівець із арт-коучингу Світлана Невінчана.

    Цього разу матусі і бабусі створювали модель особистої колиски життя. З фольги і паперу робили каркас, а всередині розташовували деталі, які прикрашали стрічками, мереживом, намистинками, стразами, бантиками, тощо. Потім описували емоції і почуття, які викликає слово «колиска», з чим асоціюються її різноманітні деталі, що оточує колиску, чи безпечно і комфортно в ній.

    Всі ці прийоми допомогли жінкам у пошуку граней свого внутрішнього Я: сил, ресурсів, які підтримують, наповнюють впевненістю, вірою в себе, а також життєвих миттєвостей,за які людина себе цінує.

    «Дуже часто ми наше життя намагаємося розкласти на числа. І тоді ми перетворюємося в кількість прожитих років, у місяці пошуків себе, в тижні депресії, в дні чекань і самотності, в години без віри і залишаються лише хвилини щастя,які і потрібно цінувати понад усе», – ось такими філософськими роздумами підсумували сеанс арт-терапії учасники заходу.

    А маленькі читайлики стали учасниками майстер-класу з виготовлення іграшки в стилі тільда. Чарівні, ніжні, м’якенькі іграшки, створені маленькими рученятами стали найкращим подарунком родині, гарною прикрасою домашнього інтер’єру.

    Тетяна Сулейманова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше