• Чарівні фарби юних художників

    Чарівні фарби юних художників Чарівні фарби юних художників Чарівні фарби юних художників Чарівні фарби юних художників

    «Ні мистецтво, ні мудрість не можуть бути досягнуті, якщо їм не вчитись», – говорив філософ Демокріт. Саме любити і розуміти мистецтво вчаться гуртківці «Чарівного пензлика». Своїми здобутками вони радують рідних та діляться із друзями.

    Творчий бенефіс «Чарівні фарби юних художників», вихованців гуртка «Чарівний пензлик» Ірини Бушуєвої та Ані Коломієць, відбувся в бібліотеці-філії №6. Роботи та нагороди дівчаток представлені на виставці, яка перетворила читальну залу у виставкову. Світ фантазії та краси розкрито в 60-ти творчих роботах. Захоплюють своєю красою яскраві кольори петриківського розпису, відома у всьому світі вишукана та тендітна «гжель», квіткові композиції, виконані в техніці живопису. Роботи «пензлят» доводять, що джерело творчості справжніх талантів невичерпне. Виставка вражає різноманітністю сюжетів, технікою виконання, барвистістю і безпосередністю дитячого сприйняття світу.

    Дівчатка вже мають перші здобутки на мистецькій ниві. Хоч займається Аня в гуртку лише другий рік, але вже виборола перемогу в конкурсах малюнків «Захист людини під час надзвичайних ситуацій», «Мої права в Конвенції ООН», «Твоє майбутнє в твоїх руках», брала участь у міжнародній виставці у польському місті Скокі.

    Ірина Бушуєва займається в гуртку з п’яти років та й читачкою бібліотеки стала в ранньому віці. Любов до книги дівчинці привила бабуся Віра Іванівна, колишній працівник районної бібліотеки. Іринка надзвичайно талановита: любить математику, захоплюється спортивною гімнастикою, багато читає, відвідує гурток англійської мови. А винагороди є підтвердженням її таланту. Ірина неодноразово виборювала призові місця в міському конкурсі «Новорічна композиція», «О, Писако! Ти – символ України!», «Нова радість стала», «Український сувенір», отримала ІІ премію дитячого всеукраїнського телевізійного конкурсу «Bellissimo», має нагороди від дитячо-юнацької спортивної школи №1, є призером Міжнародного інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК осінній – 2017», дипломантом всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник 2018», неодноразово брала участь у всеукраїнському етапі міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», де показала добрий результат.

    Дівчатка є активними учасниками масових заходів, які проводить бібліотека. А під час літніх канікул до заходів залучають й своїх однолітків.

    Батьки та рідні дівчаток разом з бібліотекарями і керівником гуртка влаштували справжнє свято.

    Присутні отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій. Адже, саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Тому й робимо все, щоб діти росли радісними і талановитими. Милуючись картинами юних майстринь пензля, учасники заходу переконалися, що в мікрорайоні «Першотравневий» зростають талановиті діти.

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше