• Мистецький світ Катерини Лукіянец

    Мистецький світ Катерини Лукіянец Мистецький світ Катерини Лукіянец Мистецький світ Катерини Лукіянец Мистецький світ Катерини Лукіянец

     

    І знову в бібліотеці-філії №6 свято. На цей раз у Катерини Лукіянец – вихованки гуртка «Чарівний пензлик». З цієї нагоди в книгозбірні організовано виставку «Мистецький світ Катерини Лукіянец», відкриття якої відбулося за участі користувачів бібліотеки та шанувальників творчості юної художниці. Представлені на виставці малюнки захоплюють своєю красою. Коли дивишся на ці роботи, то розумієш, скільки в них вкладено праці, душевного тепла, світлого настрою. Кожна картина – це мистецький витвір, створений з тонким відчуттям кольору та смаку. Помилуватися цією красою, зануритись у світ прекрасного зможуть усі відвідувачі бібліотеки.

    Доповнюють виставку і нагороди Катрусі. Адже за 6 років наполегливої праці в гуртку «Чарівний пензлик» дали свої результати. Катя нагороджена грамотами за перемогу у конкурсах: «Світ без війни очима дітей», «Нова радість стала», «О, писанко! Ти – символ України», «До землі Вам, матусі, уклін», «Космічна фантазія», «Безпека країни очима дітей», «Правдивий світ птахів», «Веселкові барви», «Світи , зоре, світи ясна», «Петриківка – душа України», «Через фарби на папері – до духовності в житті». Нині дівчинка старанно готується до участі у Всеукраїнській виставці-конкурсі «Об’єднаймося, брати мої».

    Відкриття персональної виставки в бібліотеці – це подарунок на день народження. Адже, 6 грудня, напередодні свята Катерини, Катрусі виповнилось 14 років. В цей день у книгозбірні відбулася народознавча година «Катерини – свято дівочої долі». Ведучою заходу була іменинниця. Вона цікаво і змістовно розповіла присутнім про ім’я Катерина, його історію, походження і значення. Іменинниця поділилася з друзями розповідями про те, чому її назвали цим іменем, про свою родину, сімейні традиції. Ну і як годиться, провела дівочі гадання та ігри. Солодощами, фруктами, іменним тортом та основною стравою свята Катерини – варениками, пригощалися гості. Персональна виставка і день народження запам’ятаються Каті надовго, бо таку кількість подарунків і сюрпризів вона ще не отримувала.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше