• Світ прекрасного на дитячих полотнах

    Світ прекрасного на дитячих полотнах Світ прекрасного на дитячих полотнах Світ прекрасного на дитячих полотнах Світ прекрасного на дитячих полотнах

    Плідно та наполегливо працювали члени мистецького гуртка «Чарівний пензлик» протягом 2017 року. Гуртківці брали участь у конкурсах, які проводила не лише Білоцерківська міська ЦБС, а й департамент освіти. Їхні роботи прикрашали міські, обласні, всеукраїнські та міжнародні виставки.

    Діти брали участь у акціях «Подаруй своє серце Україні», «Пташка-веснянка», провели майстер-класи по виготовленню браслетів-фенечок та ангелів-охоронців для воїнів АТО. Під час мистецьких годин гуртківці малювали листівки, писали листи та передавали їх через волонтера Костянтина Климчука до зони АТО.

    Завершальним акордом для гуртківців став мистецький вернісаж «Палайте ж кольори, без вас не має повноти». Керівник гуртка Людмила Красніцька-Луцик підвела підсумки роботи, зупинилась на характеристиці кольорової гами і запропонувала дітям створити малюнок на вільну тему.

    Не зраджує власному напрямку роботи Катя Лукіянец, яка полюбляє малювати картини патріотичної тематики, використовуючи петриківський розпис.

    Свою мрію в образі «Птаха надії» відобразила Дарина Болотова. Максим Киришун і Вадим Тищенко зробили черговий подарунок для своїх мам, намалювавши букет весняних квітів.

    Ольга Гандзюк і Іринка Бушуєва часто малюють ілюстрації до казок, сьогоднішній день був не винятком.

    Софійка Брикса у творчості надає перевагупетриківському розпису. «Квіткова голубінь – Петриківка» – таку назву цього разу мала її робота. За годину наполегливої роботи на столах з’явилися чудові дитячі полотна, які вкотре прикрасили мистецький куточок читальної зали.

    В.О.Сухомлинський писав: «Дитячий малюнок, процес малювання – це частка духовного життя дитини. Діти не просто переносять на папір щось з навколишнього світу, а живуть у цьому світі, входять у нього як творці краси, дістаючи насолоду від неї».

     

    Надія Гаврилова.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше