• Зимові зустрічі з Юлією Хандожинською

    Зимові зустрічі з Юлією Хандожинською Зимові зустрічі з Юлією Хандожинською Зимові зустрічі з Юлією Хандожинською

     

    В книгозбірні №6 відбулася зустріч учнів 2-Б класу БЗШ №23 (класовод Ольга Шаталова) з поетесою з м. Сквира Юлією Хандожинською. Пані Юлія познайомила маленьких читайликів з дитячою поезією зимового циклу. Діти з захопленням слухали вірші у виконанні авторки, грали в ігри, відгадуючи загадки, залюбки прослухали казку «Подарунок Святого Миколая».

    Приємні емоції викликав перегляд музичних мультфільмів озвучених поеткою на вірші «Їжачок», «Краплинка», «Я Лисичка, я сестричка». Діти переглянули музичні відео пісень для дітей. (До речі, пані Юлія в своєму доробку має 275 пісень!).

    Зустріч була щирою і неймовірно емоційною. Маленьким слухачам сподобалась чудова поезія, адже написана вона саме для них. Сподіваємось, що зустріч з Юлією Миколаївною залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання детальніше познайомитися з творчістю поетки. Пані Юлія подарувала книгозбірні дві свої збірки «Перлини моїх снів» та «Намальовані душі». Тож, поціновувачі поетичного слова матимуть можливість познайомитись з творчістю сквирянки. Закінчилася зустріч піснею про зиму у майстерному виконанні Юлії Хандожинської.

     

    Надія Гаврилова.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше