• Дивосвіт книжок казкових

    Дивосвіт книжок казкових Дивосвіт книжок казкових

    Щорічно 3 березня відзначається Всесвітній день письменника. Цього дня на зустріч з третьокласниками БЗШ №23 (класоводи Оксана Бадзюк та Олександра Філіченко) до бібліотеки-філіалу №6 завітала Тетяна Строкач.

    Пані Тетяна за професією педагог, працювала в дитячому дошкільному закладі. Саме любов до дітей, бажання навчитиїх пізнати світ, спонукало до поетичного слова.

    Про що пише Тетяна Строкач? Наце запитання вона відповіла так:

    «Про що мої римовані рядки?

    Чому від них так смутком часто віє?

    Така ж бо доля сповнена надії,

    І так, напевно, склалися зірки…»

    В своєму доробку пані Тетяна має збірку «Осіння музика душі», яка вийшла у видавництві «Час Змін» 2016 року. Її вірші надруковані в альманасі «Галактика любові», видавництво «Лілія», 2017 рік. Друкувалась в журналі «Розкажіть онуку» та в збірці «Впроваджуємо інноваційні технології».

    В залі було гамірно і весело, бо разом з гостею дітвора розгадувала віршовані загадки за мотивами казок, брала участь у загадках-добавлянках «Солом’яний бичок» та «Коза-дереза». Малечі сподобалася віршована казка-гра «Котик і півник» та розгадування кросвордів за мотивами казок «Івасик Телесик» й «Лисичка-сестричка і вовк-панібрат» з ключовою літерою «О».

    Серед гостей була маленька поетеса – Анастасія Шевченко, яка прочитала свій перший вірш «Жив на світі павучок».

    Читачам сподобалася зустріч і першим запитанням було: «Коли ми знову зустрінемось?». Скоро, дуже скоро. З новими напрацюваннями пані Тетяна пообіцяла завітати до книгозбірні, а на згадку подарувала користувачам філії свою збірку «Осіння музика душі».

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше