• «Розумна дача» у бібліотеці

    «Розумна дача» у бібліотеці «Розумна дача» у бібліотеці

     

    В читальній залі бібліотеки-філіалу №10 знову гамірно – це наші «дачники» збираються на чергове засідання гуртка «Розумна дача». І хоча за вікном зимно, гуртківці жваво обговорюють і планують майбутні роботи на своїх присадибних ділянках, які так чекають на господарів. Веде гурток читачка бібліотеки, член клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів Софія Новосад, яка є членом Клубу органічного землеробства.

    Тема сьогоднішнього засідання – «Покращення родючості ґрунту і його відновлення за допомогою мікроорганізмів». Уважно слухають присутні досвідчену дачницю, все старанно занотовують, тому що повчитися є чому. Пані Софія разом з чоловіком вже 9 сезонів займається органічним землеробством, а отже при вирощуванні овочів та фруктів вони не використовують міндобрив та хімічних засобів.

    Свої знання, досвід пані Софія з любов’ювіддає людям, не лише в Білій Церкві. Її статті можна прочитати в газетах «Розумне господарство» та «К земле с любовью». А ще вона щедро пригощає зібраним урожаєм. Ми пробували – СМАКОТА!

    До початку весняних робіт ще будуть зустрічі з обміну досвідом. А потім буде праця на своїх ділянках. Тож нехай вона приносить лише користь і задоволення. А пані Софії нових звершень і досягнень!

     

     

    Альона Сушкевич.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше