• Ми різні, але ми рівні

    Ми різні, але ми рівні Ми різні, але ми рівні Ми різні, але ми рівні

    Кожна людина унікальна і має свої погляди на життя, які вона визнає єдино правильними. Найважливіше у спілкуванні з людьми – визнати, що інша людина теж унікальна, хоч і бачить світ по-іншому, але має на це право! Ми всі різні і неповторні. Ми маємо право на індивідуальність.

    До Міжнародного дня толерантності працівники центральної бібліотеки для дітей підготували та провели 16 листопада інформаційний ланцюжок «Ми різні, але ми рівні».

    Насамперед, бібліотекар Галина Бондар запитала дітей, чи знають вони, що означає бути толерантним і наскільки це важливо. Після короткої дискусії, користувачі книгозбірні дійшли висновку, що під поняттям «толерантність» слід розуміти цілу сукупність найкращих, найблагородніших людських якостей.

    З книг, представлених на книжковій викладці «Планета толерантність», учні зачитували цитати та афоризми про толерантність, терпимість, різноманіття, компроміс, довіру, гармонію та повагу. Рольова гра «Толерантність у людських стосунках» дала можливість п’ятикласникам стати учасниками певних життєвих ситуацій, обговорити приклади толерантного ставлення до оточуючих.

    Увазі присутніх також були представлені цікаві відеоролики про велику роль толерантності у житті сучасної людини.

    На завершення, юні читачі провели акцію «Візьмемося за руки» та домовилися не лише знати і пам’ятати про головні принципи толерантності, але й дотримуватись їх.

     

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше