• Налаштуй своє серце на добро

    Налаштуй своє серце на добро Налаштуй своє серце на добро Налаштуй своє серце на добро

    Термін толерантність у тлумачному словнику пояснюється як терпимість до чужої думки, вірування, поведінки. Толерантність є основою людських взаємин, уміння жити за принципом: стався до людей так, як ти хочеш, щоб вони відносилися до тебе. Толерантність вважається ознакою високого духовного і інтелектуального розвитку людини, групи людей, суспільства в цілому.

    16 листопада світ відзначає Міжнародний день толерантності. До цього дня для п’ятикласників загальноосвітньої школи № 6 працівники бібліотеки-філії №9 підготували урок толерантності «Налаштуй своє серце на добро».

    Бібліотекар Галина Чередник говорила з учнями про дружбу, милосердя, повагу, взаємодопомогу. Учасники уроку брали активну участь в обговоренні питань толерантності. А саме, як би вони повели себе в тій чи іншій ситуації, а ще називали позитивні риси характеру своїх найкращих друзів. З китайської притчі «Дружня родина» діти дізналися, які три чарівних слова є основою міцної родини. Це – Любов, Прощення, Терпіння.

    На підтвердження того, що всі ми різні, але всі ми рівні, п’ятикласники залишили різнокольорові відбитки своїх маленьких долоньок.

    Світлана Могорит.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше