• Такі ми різні в цьому світі

    Такі ми різні в цьому світі Такі ми різні в цьому світі

    В День толерантності працівники бібліотеки-філії №6 здійснили бібліотечний десант в 3-А клас БЗШ №23 (класовод Валентина Синиця), де провели годину спілкування «Такі ми різні в цьому світі». Разом з бібліотекарем Світланою Шутою діти переглянули слайд-презентацію «Толерантність – це…», прослухали казки про терпимість, пограли в ігри на виявлення почуттів до ближнього, навчилися говорити компліменти один одному. Школярі здійснили лінгвістичний екскурс у світ «Мудрості і Поваги», під час якого дізнались тлумачення слова «толерантність» різними мовами.

    Третьокласники були активними при проведенні ситуативних ігор, під час яких бібліотекар розповідала про різні життєві ситуації, а діти пропонували шляхи їх вирішення.

    Читайлики взяли участь у творчій майстерні «Квітка толерантності». Їм було запропоновано зібрати квітку з пелюстків, написи на яких є синонімами до слова «толерантність».

    Невимушена, доброзичлива атмосфера сприяла активній участі дітей у вправах «Розповідь про толерантність», «5 добрих слів». Учасники заходу зрозуміли, що бути толерантним просто і складно водночас.

     

    Світлана Шута.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше